Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gemeente Amsterdam West | Huiselijk Geluk: in West maken we het verschil

28 november 2017 @ 12:30 - 16:00

Huiselijk Geluk: in West maken we het verschil

Een Veilig Thuis is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Huiselijk Geweld komt in alle lagen van de bevolking voor en brengt schade toe aan de slachtoffers. Amsterdam en stadsdeel West zetten zich in om huiselijk geweld te voorkomen en huiselijk geluk te bevorderen.

Stadsdeel West nodigt u van harte uit voor een bijeenkomst van zelforganisaties, professionals, actieve en betrokken buurtbewoners over Huiselijk Geluk.

dinsdag 28 november
12.30-16.00 uur

12.30: inloop met lunch, start programma 13.15

Deze middag maken we met elkaar de balans op van wat er het afgelopen jaar in West aan preventieactiviteiten zijn ingezet. Wie en wat hebben wij bereikt in 2017 ?Wat zijn uw wensen voor 2018? In een aantal workshops kunt u ervaren hoe de partners in de wijk het gesprek over Huiselijk Geluk aangaan. U kunt plaatsnemen in een Praethuysje van Cascoland, een opvoeddebat met Trias Pedagogica meemaken, kennis maken met een dialoog onder leiding van Stichting Kezban en in de kunstinstallatie van Zina plaatsnemen voor een ontroerend verhaal over ouderenmishandeling. In de verhalencabines van Operatie Periscoop kunt u ervaren hoe er met kinderen gesproken kan worden over kindermishandeling.
Daarnaast krijgt u informatie over het netwerk BLUE.

We zien u graag tegemoet op de 28st. We horen graag uw ervaringen over 2017 en zijn benieuwd naar uw wensen voor volgend jaar.

Wij verheugen ons op een mooie middag en kijken uit naar uw komst!
Laat u in verband met de lunch even weten of u komt?

l.swaan@amsterdam.nl

Gegevens

Datum:
28 november 2017
Tijd:
12:30 - 16:00

Organisator

Stadsdeel West

Locatie

Vondelkerk
Vondelstraat 120a
Amsterdam, 1054 GS Nederland
+ Google Maps