Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gemeente Amsterdam | Nieuwe liefdes, samen op pad!

13 juli 2017 @ 13:00 - 17:00

Conferentie Agenda Informele Zorg en Vrijwillige Inzet

 
Doet u mee? Bijpraten, de actiepunten uit de agenda tegen het licht houden, elkaar inspireren, actuele ontwikkelingen bespreken en nieuwe partners leren kennen.

Het programma voorziet in een ronde met inhoudelijke deelsessies en workshops, gevolgd door een kennismarkt. Onderwerpen zijn in elk geval: De uitdagingen voor zorg in de wijk; Persoonlijke verhalen, hoe organiseer ik mijn leven? Hoe ontlasten we vrijwilligers in complexe situaties? Wat hebben we te bieden aan ‘mantelouders’ en andere groepen mantelzorgers in Amsterdam? Praktische hulp, wie doet de boodschappen? De link met het Amsterdamse bedrijfsleven;

Het definitieve programma is nog volop in de maak, en eind juni bekend.
De Gemeente Amsterdam heeft u er graag bij! En stuur deze uitnodiging vooral door…. Iedereen die zich direct of indirect bezighoudt met vrijwilligers(werk) of mantelzorg(ers) is van harte welkom.

De conferentie wordt vormgegeven door Cliëntenbelang Amsterdam, Markant, Cordaan, Vrijwilligerscentrale Amsterdam, Jeugdplatform, Vrijwilligersacademie en gemeente Amsterdam, team Informele Zorg.

Gemeente Amsterdam

 

Gegevens

Datum:
13 juli 2017
Tijd:
13:00 - 17:00

Organisator

Gemeente Amsterdam
E-mail:
Floortje.lauriks@amsterdam.nl

Locatie

De Nieuwe Liefde
Da Costakade 103
Amsterdam, 1053WP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie