Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EVA | Netwerkbijeenkomst

28 juni 2018 @ 13:00 - 15:30

Voor alle Amsterdamse organisaties, professionals en vrijwilligers die vrouwen begeleiden naar meer (economische) zelfstandigheid en een betere beheersing van de vaardigheden taal, rekenen, en digitale vaardigheden organiseert EDUCATIE VOOR VROUWEN MET AMBITIE een netwerkbijeenkomst.

We willen jullie graag kennis laten maken met nieuwe materialen en methodieken waar je gebruik van kunt maken, inspirerende praktijkvoorbeelden delen, en kennis en ervaringen uitwisselen.

Beschrijving workshops
Workshop 1 Empowerment materialen: In deze workshop worden materialen en methodieken uitgelegd en geoefend om te gebruiken in de les. Methodes over onder andere empowerment, ondernemerschap, solliciteren en zelfonderzoek. Nienke van Norel van Stichting Lezen & Schrijven neemt je mee aan de hand van de vraag: Welke materialen kan je inzetten om vrouwen meer in hun kracht te zetten en hen te helpen stappen te zetten richting (economische) zelfstandigheid? En hoe kan je dit combineren met het werken aan basisvaardigheden?

Workshop 2 Powervrouw: Het zelf ervaren staat in deze praktische workshop centraal. Professioneel trainer en coach Sandra Doevendans reikt in deze workshop een aantal praktische werkvormen en oefeningen aan die je in je trajecten kunt inzetten om bewustwording en zelfstandigheid te stimuleren. Je gaat direct aan de slag, door de werkvormen onder haar begeleiding uit te voeren.

Aanmelden
Je kan je aanmelden via khadija@lezenenschrijven.nl.

Gegevens

Datum:
28 juni 2018
Tijd:
13:00 - 15:30

Organisator

Stichting Lezen en Schrijven
Telefoon:
+31 (06) 165 22 146
Site:
www.lezenenschrijven.nl

Locatie

Cinetol
Tolstraat 182
Amsterdam, 1074 VM
+ Google Maps