Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Deirdre Bouwman | Het Leven dat je Wilt!

14 september 2016 @ 09:00 - 13:00

 

Doel van het programma

Heb je al (eerste) praktische stappen gezet op weg naar vrijheid en autonomie, maar blokkeren momenten van terugkerende pijn, angst, boosheid en verdriet de échte opwaartse spiraal?
Met een groep van 5 tot 10 gemotiveerde vrouwen werk je samen om huiselijk geweld voorgoed te overstijgen:
• Voor jezelf
• Voor andere vrouwen
• Voor de volgende generatie
Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder. Door de vergelijkbare achtergrond en het gemeenschappelijke doel van de deelneemsters wordt wilskracht en vertrouwen exponentieel versterkt. Valkuilen delen, pijnlijke realisaties doorvoelen, bevrijdende humor toelaten en diepgaand begrip ervaren, zijn de basis waarop het fundament wordt gelegd waarmee je jouw eigen leven duurzaam transformeert en je het leven van anderen kunt helpen transformeren.

Hoe ziet het programma eruit?
 • In het programma: Het Leven dat je Wilt, leer je in 7 groeps-sessie over 3 maanden tijd om huiselijk geweld voorgoed te overstijgen met behulp van oefeningen en persoonlijke begeleiding.
 • Je krijgt inzicht in de denk- en voel patronen waarmee mensen gevangen blijven in een leven vanuit reactie en afhankelijkheid versus vrijheid en autonomie.

   

  De groepsessies vinden plaats op de volgende data en tijden:

  Groep-sessie 1 woensdag 14 september 09:00 – 13:00
  Groep-sessie 2 woensdag 28 september 09:30 – 13:30
  Groep-sessie 3 woensdag 12 oktober 09:30 – 13:30
  Groep-sessie 4 woensdag 26 oktober 09:30 – 13:30
  Groep-sessie 5 woensdag 9 november 09:30 – 13:30
  Groep-sessie 6 woensdag 23 november 09:30 – 13:30
  Groep-sessie 7 woensdag 7 december 09:30 – 13:30

  Tussen de 7 groeps-sessies in krijgt iedere deelneemster persoonlijke begeleiding in pivotten; dit is een doortastende methodiek waarmee je (on)bewust saboterende gedachtenpatronen, welke met jou en je leven aan de haal gaan, leert gebruiken om grip op jezelf te krijgen. Je leert de hele bevrijdende ‘waarheid’ zien, waardoor je de verbinding gaat voelen met het krachtige en waardevolle mens dat je bent! Een vanzelfsprekend effect is dat je herkent en ziet waar jouw knopjes zitten om regie te pakken en houden, waar nodig.

  Tijdens dit programma/deze training van 3 maanden bouw je een schat aan ervaring en kennis op over je eigen psyche, leer je breder kijken ten opzichte van anderen en wordt het effect duidelijk van ons (wel)zijn op onze kinderen. Kortom, een stevig fundament waarmee je eigen leven van binnenuit een diepgaande transformatie ondergaat, wat je direct zult merken aan je omgeving. Het geleerde is na de drie maanden zo eigen dat je het kunt inzetten voor ‘lotgenoten’ en een wezenlijk verschil kunt maken voor jezelf en anderen.

 

Aanmelden

Wil je baas zijn over een gezonde relatie (met jezelf en anderen), een voedend & inspirerend sociaal netwerk hebben en deelnemen aan de samenleving door zingevend werk te verrichten? Wil je graag anderen ondersteunen in de processen die jij zelf al succesvol hebt doorlopen?

Schrijf je dan snel in voor dit unieke 3 maanden groepsprogramma. We gaan 14 september van start!

Aanmelden kan via de website.

 

 

 

Gegevens

Datum:
14 september 2016
Tijd:
09:00 - 13:00

Organisator

Deirdre Bouwman
E-mail:
contact@deirdrebouwman.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Oosterdokskade 143
Amsterdan, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie