Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Deadline Projectaanvraag Zelfbeschikking

februari 2 @ 13:00

DEADLINE: vrijdag 2 februari om 13:00

Het doel van dit speerpunt is het bevorderen van zelfbeschikking. Zelfbeschikking betekent dat meisjes en vrouwen hun eigen keuzes kunnen maken en zichzelf kunnen zijn.

Het is soms moeilijk om je eigen keuzes te maken. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met je culturele achtergrond of de mening van je familie of omgeving. Zo kan het zijn dat je een opleiding wil volgen waar je ouders het niet mee eens zijn of dat zij willen kiezen met wie je trouwt.

Als je onder druk wordt gezet om ja te zeggen tegen de keuzes van je omgeving, kan dit voor grote problemen zorgen. Zo verkeren mensen in een isolement, kunnen slachtoffer zijn van huiselijk geweld of krijgen geen hulp omdat ze niemand kennen en geen sociaal vangnet hebben.

Projecten die zich inzetten op het vergroten van het zelfvertrouwen en zelfbeschikking van vrouwen, komen in aanmerking om via het SPE gefinancierd te worden.

Aanvragen moeten voldoen aan onze criteria, , lees deze goed door voor je aan de slag gaat. Voldoet het plan aan de criteria? Volg dan het stappenplan en dien een aanvraag in door een ingevuld aanvraagformulier te mailen naar info@spe-amsterdam.nlGebruik de basishandleiding budget uit het speerpuntbudget aanvragen ter ondersteuning.

Gegevens

Datum:
februari 2
Tijd:
13:00