Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Connecting differences | Inspiratiebijeenkomst Jezelf kunnen zijn in West

12 mei 2016 @ 18:30 - 22:00

In West moet je kunnen zijn wie je wilt zijn. We moedigen zichtbaarheid, dialoog en kennisuitwisseling aan, we streven naar het vergroten van begrip voor elkaar en naar een veilig en prettig leefklimaat voor iedereen. Connecting Differences organiseert daarom in opdracht van Stadsdeel West de inspiratiebijeenkomst Jezelf kunnen zijn in West.

‘Jezelf kunnen zijn in West’ is gericht op het bespreekbaar maken van seksuele diversiteit bij migrantenorganisaties in West en het maken van de verbinding met alle bewoners, ongeacht man/vrouw, homo/hetero en etnische en religieuze achtergrond.

 

Er gebeurt veel in West en diverse sleutelfiguren zijn actief op het gebied van emancipatie, anti-discriminatie en mensenrechten. Tijdens de bijeenkomst maken we kennis met elkaar, vertellen elkaar verhalen uit de praktijk en maken we seksuele diversiteit bespreekbaar. In april hebben sleutelfiguren van migrantenorganisaties in West een training gevolgd. Ze delen hun ervaring tijdens de inspiratiebijeenkomst.

Programma

Fenna Ulichki, portefeuillehouder discriminatie en diversiteit, opent de avond. Er zijn diverse korte presentaties en enkele sprekers die u inspireren met persoonlijke verhalen. Er is ook ruimte voor dialoog en mogelijkheid om te netwerken. We zorgen ook voor een hapje, drankje en een muzikaal intermezzo.

  • 18.30 uur inloop met hapjes en drankje
  • 19.00 uur inhoudelijk programma met deelnemers aan training Jezelf kunnen zijn in West, korte presentaties, een inspiratiesessie en een muzikaal intermezzo
  • 21.10 uur afsluitende netwerkborrel
  • 22.00 uur einde

De inspiratiebijeenkomst richt zich op migrantenorganisaties, roze netwerken, professionals van maatschappelijke en welzijnsorganisaties, vertegenwoordigers van stadsdeel West en alle bewoners uit West.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden op chris@connectingdifferences.nl. U ontvangt dan het definitieve programma. Voor meer informatie kunt u bellen met 06 48792537.

U bent van harte welkom. Praat mee en laat u inspireren!

 

Logo BC Amsterdam West

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
12 mei 2016
Tijd:
18:30 - 22:00

Organisator

Connecting differences
Telefoon:
020-6626309
E-mail:
chris@connectingdifferences.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

’t Landhuis
Gerard Callenburgstraat 68
Amsterdam, 1055VC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-34881822
Bekijk de site van Locatie