Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus weerbaarheid en zelfverdediging voor vrouwen

maart 2 @ 19:30 - 21:00

Combinatiecursus zelfverdediging voor vrouwen

Weerbaarheid is communicatie! Weerbaarheid geeft weer ruimte voor constructieve communicatie en respectvol contact. Je herkent grensoverschrijdend gedrag op tijd en bent in staat aan te geven, wat je graag anders wilt.

Zelfverdediging is je lichaam als wapen inzetten. Ook je stem hoort erbij. Sterker nog: Je stem is je beste wapen! Iedereen kan leren, zichzelf te verdedigen. Belangrijk is dat je in geval van nood er helemaal van doordrongen bent, dat jij jezelf mag, kan en wilt verdedigen.  

Locatie:                                  Montessorischool Boven ‘ IJ, Kampina 5,  Amsterdam

Start:                                      Woensdag 02-03-2022, 19:30-21:00 uur , 10 lessen

Aanmelden en info:                info@stasterk.nl/06-28764959/stasterk.nl

 

Courage is like a muscle. We strengthen it by use.” (Ruth Gordon)

 

Docente Maria-Luisa Manrique Hehl heeft in 2000 haar opleiding tot lerares zelfverdediging bij het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) afgerond en is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Sindsdien heeft zij een enorme ervaring op kunnen bouwen op het gebied van zelfverdediging en weerbaarheid. Als trainer en als examinator. Haar specialiteit is het samenvoegen van weerbaarheid, ontwikkelen van intuïtie, lichaamswerk en zelfverdedigingstechnieken, die zij verder ontwikkeld heeft door haar eigen vechtsportachtergrond (Shuri-Ryu Karate, Aikido, Quan Dao Kung-Fu en Modern Arnis).

Gegevens

Datum:
maart 2
Tijd:
19:30 - 21:00

Locatie

Montessorischool Boven ‘IJ
Kampina 5
Amsterdam,
+ Google Maps