Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buurvrouwennetwerk Oost | Vrijheidsmaaltijd

5 mei 2018 @ 16:30 - 19:00

€7,50

Met deze Vrijheidsmaaltijd willen wij verschillende culturen samenbrengen met als doel samen eten en verbinding zoeken. Samen genieten we van een meergangen Vrijheidsmaaltijd met muziek.

Programma
Ontvangst om 16.30 uur door de vrijwilligers van het Buurvrouwennetwerk, muziek & een speciale workshop – Je eigen (alcoholvrije) cocktail maken. De Vrijheidsmaaltijd wordt geopend met een speciale Vrijheidstoast en een verhaal of gedicht. Tijdens de gehele avond wordt er muziek ten gehore gebracht en tussen de gangen door vindt er Dialoog plaats over Vrijheid! Ons doel is op deze middag/avond verbinding zoeken met elkaar: “Lief zijn voor elkaar” en “geef elkaar een hand”.

De Vrijheidsmaaltijd is geschikt voor iedereen – jong en oud!                           

Entree: €7,50
Reserveren: via info@buurvrouwennetwerk.nl, tot uiterlijk 30 april. Vegetarisch eten is mogelijk, graag bij je reservering vermelden. Er is plek voor 30 personen.

 

Over Buurvrouwennetwerk Amsterdam Oost
Buurvrouwennetwerk Amsterdam Oost Samen sterk in Eigen Buurt is een duurzame verbinding tussen vrouwen met verschillende achtergronden binnen onze samenleving, minderheden in onze maatschappij & tussen jong en oud.

buurvrouwennetwerk-oost-500x500

Gegevens

Datum:
5 mei 2018
Tijd:
16:30 - 19:00
Kosten:
€7,50

Organisator

Buurvrouwennetwerk Oost
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Flevopoort
Kramatplantsoen 101-h
Amsterdam,
+ Google Maps