Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Burgeracademie – Cursus ‘Fondsenwerving, van plan naar aanvraag’. Dag 1

februari 27 @ 10:00 - 16:00

€20

Op zaterdag 27 februari 2021 start de 2-delige cursus ‘Fondsenwerving – van plan naar aanvraag’ van 10:00 tot 16:00. Deze cursus wordt online aangeboden.

Heb je eind 2020 de cursus ‘Fondsenwerving – van idee naar plan’ gevolgd? Heb je een projectplan liggen met het idee om daar een fonds voor aan te vragen? Dan is dit een goed vervolg en/of moment om jouw plan nog meer te optimaliseren en jouw aanvraag zo goed mogelijk af te stemmen op de fondsen die je aan wil schrijven.

Dag 1: Jouw idee
Voor sociale en creatieve instellingen zijn er enorm veel mogelijkheden voor het vinden van financiering. Het krijgen van voldoende financiering is echter niet zo makkelijk. Hoe zorg je ervoor dat jouw idee potentiële financiers overtuigt? Hoe zorg je ervoor dat je het idee straks ook netjes en binnen budget realiseert? Is een verdienmodel mogelijk? Wat moet er eigenlijk allemaal in een aanvraag staan? En welke mogelijkheden zijn er precies?

In dit gedeelte is er veel ruimte voor interactie, opdrachten en vragen. En iedereen krijgt huiswerk: maak, op basis van het in deel 1 geleerde, een nieuw of verbeterd businessplan van jouw project.

Kijk voor meer informatie over deze cursus, de kosten en de aanmeldingsmogelijkheden op de website

Gegevens

Datum:
februari 27
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€20
Site:
https://venzo.co.nl/aanbod/fondsenwerving-van-plan-naar-aanvraag-online-115/

Organisator

Burgeracademie
Telefoon:
020-7601170
Site:
www.burgeracademie.nu