Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bedrijvige Vrouwen | Jubileumevent De Gelukkige Ondernemer

8 oktober 2017 @ 13:30 - 19:30

€17,50
Jubileumevent De Gelukkige Ondernemer

 

Wist je dat Nederland op nummer zes staat van de lijst gelukkigste landen ter wereld? Een belangrijke voorwaarde voor geluk is dat je je eigen keuzes kunt maken, vrij bent om je te ontplooien op een manier die jij wilt. Als bedrijvige vrouw heb je hier waarschijnlijk heel bewust voor gekozen, omdat je je eigen weg wilde gaan, je dromen achterna. Maar die vrijheid kan ook lastig zijn: soms heb je zo’n dag waarop je wilde dat iemand anders even de moeilijke keuzes voor je maakte.  Geluk zit soms ook in het vermogen te accepteren dat je het niet allemaal perfect kunt doen…

Je hebt gekozen voor het ondernemerschap omdat je er gelukkiger van werd, om welke reden dan ook. Hoe blijf je gelukkig in je ondernemerschap, met alle ups en downs? Dat is waar het bij deze jubileum bijeenkomst van Bedrijvige Vrouwen om gaat. Met workshops, netwerken en kennis uitwisselen met een feestelijk tintje.

Bedrijvige Vrouwen bestaat inmiddels vijf jaar. Bedrijvige Vrouwen zijn blij dat zij in die tijd zo veel geweldige bedrijvige vrouwen hebben mogen ontmoeten. Graag horen zij van jullie hoe zij ook de komende jaren kunnen blijven verbinden, versterken en inspireren. Want daar worden zij gelukkig van!

Wil jij ervaren hoe het voor jou kan werken? Kom dan ook naar het Jubileumevent De Gelukkige Ondernemer op zondag 8 oktober as. Er is een middag- en een avondprogramma met kwalitatieve workshops, lezingen of ‘mini-masterclasses’.

13.30                Inloop

14.00                Centraal gedeelte met Q&A

14.30                Workshopronde 1  kwalitatieve workshops van bedrijvige vrouwen

16.00                Einde workshopronde 1, tijd voor thee & koffie

16.30                Workshopronde 2 kwalitatieve workshops van bedrijvige vrouwen

18.00                Einde workshopronde 2, tijd voor een hapje en een drankje en inspirerende  ontmoetingen

19.30                Einde dag

Programma

 
•Workshop De kracht van je lach / Daily Coffie
•Workshop Vitaal door Mindfullness / Chantal Samson
•Workshop de Goed Geklede Ondernemer / Fay Abali en Beatrix Derksen
•Workshop Lastige klanten bestaan niet / Jildou Oostenbrug
•Maak jezelf zichtbaar, herkenbaar én superaantrekkelijk /Kiki Verbeek

Tijdens en na afloop van het formele deel kun je op een aansprekende manier in gesprek komen met inspirerende ondernemers en mensen van de Gemeente Amsterdam. Dit alles onder het genot van een hapje. De kaartverkoop is gestart en dankzij de Gemeente Amsterdam betalen bedrijvige vrouwen slechts 17,50 in plaats van 49,50. Bedrijvige Vrouwen met een pro-abonnement krijgen bovendien nog eens 25% korting! Wacht niet te lang want op is op.

logo_bedrijvigevrouwen

Gegevens

Datum:
8 oktober 2017
Tijd:
13:30 - 19:30
Kosten:
€17,50

Organisator

Bedrijvige Vrouwen
E-mail:
info@bedrijvigevrouwen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie